Destination

Destination

4 Episodes

DESTINATION – Upplev spännande jakter på storvilt världen över!
I Destination series så får du följa med oss på ett antal spännande akter i Skandinavien men också på andra platser i världen. Vi jagar bland annat Gredos Ibex i Spanien och bockjakt i Spanien samt att vi tar dig med på spännande älgjakt i British Columbia där vi hamnar mellan en sur Grizzlybjörn. Som sagt följ oss gärna i Destination series och upplev våra spännande jakter och dela våra äventyr där du kan frömma dig bort.
Älgjakt, Ibexjakt i Spanien, Bockjakt i Frankrike, Troféjakt i Spanien, Troféer, Medaljbockar, Grizzlybjörn, Dangerous hunt

Destination
 • Destination : Hjortjakt i Gredos

  Episode 4

  Jonas Lännbjer ger sig ut på hjortjakt i Gredos. Mycket vandring och spaning i det vackra landskapet, men lyckas han hitta hjortarna?

  **English**
  Jonas Lännbjer goes deer hunting in Gredos. Lots of hiking and exploring in the beautiful landscape, but does he manage to find the deer?
  Jonas Lännbjer

 • Destination : Ibexjakt i Gredos

  Episode 3

  Jonas Lännbjer reser till Spanien för jakt på den mytomspunna Ibexen i Gredosbergen. Berget bjuder på en minst sagt utmanande jakt med vädret som en ständigt utmanande faktor.

  **English**
  Jonas Lännbjer travels to Spain to hunt for the mythical Ibexen in the Gredos Mountains. The mountain offer...

 • DESTINATION : Älgjakt i British Columbia

  Episode 2

  I detta avsnitt av serien Destination beger sig Jonas Lännbjer till British Columbia på jakt efter drömälgen. Vi får följa med ut på jakt i vildmarken med sanslöst vacker natur och utmanade klimat.

  **English**
  In this episode of the Destination series, Jonas Lännbjer travels to British Columbi...

 • Destination : Bockjakt i Frankrike

  Episode 1

  DESTINATION: En ny jaktserie på Bearplay med Jonas Lännbjer vid spetsen! Häng med honom tillsammans med vänner på storslagna jakter över hela världen. På den första resan tar han oss med till de södra delarna av Frankrike, där han tillsammans med Rainsford Huntings Frederik Bülow jagar råbock i b...