The Mauler Series

Exklusiv nyproducerad serie från Bearplay.se!Information om serien

Intresset för jakten och naturen har alltid funnits där för Alexander Gustafsson, lika så intresset för sina jakthundar. Jobbet som MMA fighter i oktogonen sa han upp sig ifrån, men varför? Det tyckte många var lite konstigt och överilat, inte minst han själv efter att några månader hade gått. Men det var senare i skogen och under jakterna som beslutet sakta växte fram, om en comeback. Blev det för tomt? Eller blev saknaden efter oktagonen och fightingen för stor? I denna nyproducerade originalserie från Bearplay på totalt 10st avsnitt får du följa Alexanders väg tillbaka till fightingen, samt en comeback i MMA organisationen UFC. Detta sker mitt under en pågående Corona pandemi som hastigt förändrar allt för hela världens fighters och den sport de utövar. Vi träffar och följer Alexander under sin vardag med sitt team. Ni får även lära känna tränaren Andreas Michael som också hittat jakten som sin energikälla. Vi kommer att följa Alexander i skogen och på jakterna, där vi får träffa några av Alexanders jaktkompisar och även sina hundar Seppo 4 år och Lexi 1 år som är två fina och duktiga gråhundar. Jakt efter björnar, vildsvin, råbockar, älgar, rävar, mårdar och gäss och mycket glädje med vänner och Alexanders teammedlemmar, är något ni kommer kunna ta del av under dom 10 kommande avsnitten ifrån Bearplay.

Du kan självklart köpa merchandise i shopen! Tryck här för att komma till shopen!

Vad är Bearplay?

Bearplay erbjuder jaktfilm och fiskeäventyr främst från Norden men även andra delar av världen. Vi erbjuder våra medlemmar olika serier som björn-, lo-, mård-, räv- och älgjakter men även andra spännande jakter på till exempel skogsfågel. På Bearplay.se hittar du även avsnitt om skytteträning, långhållskytte, matlagning och andra tips inför och efter själva jakten eller ditt fiskeäventyr.

Var, när och hur mycket du vill!

Du registrerar enkelt ett konto för endast 49 kr/månad (betalas årligen), och du har sedan obegränsad tillgång till allt material på Bearplay. Titta var, när och hur mycket du vill!
Testa Bearplay helt gratis i 3 dagar! När du registrerar dig för en testperiod så är tjänsten helt kostnadsfri i 3 dagar, därefter debiteras du avgiften om du inte har valt att avsluta testperioden inom 3 dagar. Läs mer om hur du säger upp testperioden på vår FAQ sida.


Registrering sker via betaltjänsten Cleeng och du betalar säkert med kort. Läs mer om våra användarvillkor här.