Om Bearplay

Störst i Skandinavien på jaktfilm!

Om du är intresserad av jakt och fiske och vill titta på många jaktfilmer och fiskeäventyr så är Bearplay ditt självklara val! Du kan bli medlem i Nordens största filmtjänst för jakt- och fiskeintresserade genom att betala direkt på nätet eller köpa ett abonnemangskort hos någon av våra återförsäljare. Ett Bearplay-abonnemang passar även utmärkt som gåva!

Bearplay erbjuder jaktfilm och fiskeäventyr från Norden, från andra delar av Europa och Amerika. Vi erbjuder våra medlemmar olika serier som björn-, lo-, mård-, räv- och älgjakter men även andra spännande jakter på till exempel skogsfågel. I Bearplaykanalen hittar du även avsnitt om skytteträning, långhållskytte, matlagning och andra tips inför och efter själva jakten eller ditt fiskeäventyr. 

Här kan man även dela sina egna jakt-och fiskeupplevelser genom att ladda upp sina jakt-och fiskeminnen. Vi erbjuder även våra tittare produktpresentationer, exempelvis skytte med olika jaktvapen och vi provar även sikten och kikare för jakt och fritidsbruk. Vi provar och ger tips även på olika ammunition och pratar lämplig kaliber för olika typer av jakt. 

Våra profiler i kanalen är bl.a. Rasmus Boström med sina plotthundar, Bröderna Bravader, Jonas Lännbjer, Johan Eriksson, Stefan Vänersand, Martin Brenne från Jakt24 och Steve.

Vi strävar efter att varje månad lägga ut en eller flera jaktfilmer och ibland även någon fiskefilm. Några av våra mest populära jaktfilmer är bl.a. "Svensk Björnjakt", "Svensk Rävjakt" och "Svensk Lodjursjakt". Bland alla våra serier kan vi rekommendera bl.a. "Rasmus vardag", "Björnjakten", "Vildsvinsjakt i Bulgarien" samt Östgötajägarnas och Bröderna Bravaders olika jakter. 

I många av våra filmer jagar vi med hundar som stövare, spetsar och jämthundar. En populär och uppskattad serie är "Bearplay hälsar på" där vi bland annat träffar Leif Fredriksson som är en känd jägarprofil och erfaren jägare. När vi träffar Leif så handlar det mycket om vildsvinsjakt och dess olika jaktformer.

Vi har även valt att följa vargjakten i Sverige där vi själva deltar med filmande och reportage. Här kan vi rekommendera intervjun med Lennart Johannesson som pratar om arbetet med organisationen före och efter vargjakten. Försommaren 2016 kommer vi även släppa "SVENSK VARGJAKT NR 1" som redan rönt mycket stort intresse – du kan se ett smakprov under fliken "Trailers"!

Vi har även ett nära och bra samarbete med några av Nordens största jakttidningar som Jaktjournalen, Jakt & Jägare och Jaktmarker & Fiskevatten samt även nättidningen Magasin Vildmarken.