The Mauler Series

Exklusiv nyproducerad serie från Bearplay.se

Första avsnitten släpps den 18 Juli!

Intresset för jakten och naturen har alltid funnits där för Alexander Gustafsson, lika så intresset för sina jakthundar.

Jobbet som MMA fighter i oktogonen sa han upp sig ifrån, men varför? Det tyckte många var lite konstigt och överilat, inte minst han själv efter att några månader hade gått.

Men det var senare i skogen och under jakterna som beslutet sakta växte fram, om en comeback. Blev det för tomt? Eller blev saknaden efter oktagonen och fightingen för stor?

I denna nyproducerade originalserie från Bearplay på totalt 10st avsnitt får du följa Alexanders väg tillbaka till fightingen, samt en comeback i MMA organisationen UFC.

Detta sker mitt under en pågående Corona pandemi som hastigt förändrar

allt för hela världens fighters och den sport de utövar. Vi träffar och följer Alexander under sin vardag med sitt team.

Ni får även lära känna tränaren Andreas Michael som också hittat jakten som sin energikälla.

Vi kommer att följa Alexander i skogen och på jakterna, där vi får träffa några av Alexanders jaktkompisar och även sina hundar Seppo 4 år och Lexi 1 år som är två fina och duktiga gråhundar.

Jakt efter björnar, vildsvin, råbockar, älgar, rävar, mårdar och gäss och mycket glädje med vänner och Alexanders teammedlemmar, är något ni

kommer kunna ta del av under dom 10 kommande avsnitten ifrån Bearplay.

www.bearplay.se