Wide Open – Fiske & Flugor 2 Nymfer

Det här är en film I serien Fiske & Flugor. I den här filmen går vi in i detalj på varje fiskesituation som flugfiskaren möter. Vi har rest runt till olika fantastiska fiskevatten för att på bästa vis kunna visa flugfiske med nymf.

I filmen fiskar vi tillsammans med Morten Öland som visar hur han fiskar i många olika fiskesituationer som vi upplever. De naturliga nymferna visas på ett helt nytt och nära vis, och Morten visar praktiskt flugfiske med sina bästa imitationer av de här nymferna.

Som i de andra filmerna har vi placerat ut undervattenskameror i fiskeområdena medan vi fiskar och vi får en unik inblick i fiskens beteende när vi på det här viset kommer under ytan.

Morten Öland är en erkänt duktig flugbindare och i avsnittet om flugbindning visar han kreativ och innovativ flugbindning av hög kvalitet. Vi ser i närbild hur han binder tio effektiva nymfer som vi sett fungera i praktiken. Här finns massor med inspiration till att själv binda flugor.

Filmen är en resa in i flugfiskets magiska värld, med fina fångster och spännande fiskescener. En kombination av spänning, upplevelser, fiskeglädje och fakta om fisk och flugor.

Filmfakta

  • Publiceringsdatum: 17 Mars, 2014
  • Kanal: Fiskefilmer
  • Filmlängd: 01:11:00

Toppval för dig

Havsfiske med Takida och Stiftelsen!

Stora sejar och feta torskar, exalterade fångstmän som vrålar ut sin glädje, rullar som skriker,...

Wide Open – Havsöringens hemligheter 6 Flugfiske

Claus Eriksen är en mycket erfaren flugfiskare, i denna film delar han med sig av sina senaste...

Wide Open- Havsöringens hemligheter 5 Spinnfiske

Thomas Hansen delar med sig av tips, tricks och helt nya tekniker med både bombarda, fluga och...

Wide Open – Fånga Lax 2

Åter igen träffar vi på Nils Jørgensen på Island men denna gång sent på säsongen när laxen har...

    mittfiske.se