Åseletrappern

Åseletrappern

2 Seasons

Häng med Johan Glavhammar som ställs inför nya utmaningar där han skapar sig kunskap, erfarenhet och oförglömliga jaktminnen som han delar med sig av i denna jaktserie.

**English**
Join Johan Glavhammar who is faced with new challenges where he creates knowledge, experience and unforgettable hunting memories that he shares in this hunting series.

Åseletrappern
 • ÅseleTrappern : Toppfågeljakt 1

  Episode 1

  Det första avsnittet av ÅseleTrappern - Exklusivt på Bearplay.se! Häng med Johan Glavhammar som ställs inför nya utmaningar där han skapar sig kunskap, erfarenhet och oförglömliga jaktminnen som han delar med sig av i denna nya jaktserie. I det första avsnittet jagar han toppfågel i norra Sverige...

 • Åseletrappern : Fällfångst 1

  Episode 2

  Ett teoretiskt avsnitt med fokus på fällor och fällfångst. Johan Glavhammar, med sin stora erfarenhet, bjuder på många matnyttiga tips för den intresserade!

  **English**
  A theoretical section focusing on traps and trapping. Johan Glavhammar, with his vast experience, offers many useful tips for t...

 • Åseletrappern : Fällfångst 2

  Episode 3

  I det här avsnittet får vi följa med Johan Glavhammar ut i det vackra vinterlandskapet när han vittjar och gillrar sina mårdfällor samtidigt som han delar med sig av sina allra bästa tips och trix inom denna spännande jaktform där det många gånger är de små detaljerna som avgör.

  **English**
  In t...

 • Åseletrappern : Rådjursjakt 1

  Episode 4

  I det här avsnittet av vår serie med Johan Glavhammar hänger vi med ut på rådjursjakt både under våren och på bockpremiären – det här får du inte missa!

  **English**
  In this episode of our series with Johan Glavhammar, we join in on deer hunting both during the spring and at the buck premiere - y...

 • Åseletrappern : Bäverjakt 1

  Episode 5

  Häng med ÅseleTrappern på spännande bäverjakt i vackra omgivningar – det här vill du inte missa!

  **English**
  Join ÅseleTrappern on an exciting beaver hunt in beautiful surroundings - you do not want to miss this!

 • Åseletrappern : Toppfågeljakt 2

  Episode 6

  Följ med Johan Glavhammar på tjäderjakt i första snön, spännande ansmygningar på hyggen och myrar i skymningen och en spännande smygjakt i oktober när fåglarna är som mest varsamma under lövfällningen... Det är som vanligt en ren njutning att se Johans stora respekt för viltet!

  **English**
  Join...

 • Åseletrappern : Vildsvinsjakt 1

  Episode 7

  I det här avsnittet följer vi med Johan Glavhammar till vildsvinsnestorn Leif Fredriksson. Äventyren tar oss ut i de böljande vetefälten där det ena spännande läget efter det andra dyker upp... Det här vill du inte missa!

  **English**
  In this episode, we follow Johan Glavhammar to the wild boar n...

 • Åseletrappern : Bäverjakt 2

  Episode 8

  Bäverjakt i norra Sverige är något speciellt. Med ögonen på en ny stor hydda och vinden i ansiktet så tar Johan Glavhammar, även kallad ÅseleTrappern med dig på ännu en rofylld bäverjakt i den strömmande ån.

  **English**
  Beaver hunting in northern Sweden is something special. With his eyes on a n...

 • Åseletrappern : Rådjursjakt 2

  Episode 9

  I det här avsnittet så följer vi återigen med Johan Glavhammar på bockjakt. Fina bockar och spännande jakt utlovas, som vanligt med Åseletrappern i förarsätet.

  **English**
  In this episode, we once again follow Johan Glavhammar on a buck hunt. Fine bucks and exciting hunting are promised, as usua...

 • Åseletrappern : Rådjursjakt 3

  Episode 10

  Ni kommer få följa med mig på vårbocksjakt i Västerbottens inland. Det kommer även bli spårträning och en resa upp till Boliden på Jakt och Trofé, där Perra kommer prata om bocktroféer.

  **English**
  You will be able to come with me on a springbok hunt in the interior of Västerbotten. There will a...